Om oss

HTY Bygg är en lokal byggfirma med kontor i centrala Vårgårda. Företaget är huvudsakligen verksamt i Vårgårda och Alingsås kommuner med omnejd, men åtar oss även projekt på andra orter. Företaget och våra anställda bidrar med hög lokalkännedom och bred kompetens. Välkomna med Er offertförfrågan!

Historik

I början av 2000-talet startade Heimo Ylläsjärvi enskild firma under namnet Heimos Bygg. Under flera år utökades firman med flertalet anställda, samt större och mer krävande byggnationer och projekt. Aktiebolaget HTY Bygg AB bildades 2013 i samband med byggnation av Västerbo Förskola i Vårgårda. Under årens lopp har verkstad, lunchrum och kontorslokaler formats fram till den ljusa lokal på Korsgatan i Vårgårda som företaget utgår ifrån.

HTY Bygg ser arbetsmiljö, kvalité och miljö som viktiga strukturer i företaget. Vi har flera anställda som följt med företaget under många yrkesverksamma år, och som därmed varit med och format företaget till hur det ser ut idag. Dessutom har vi anställda som påbörjat sina anställningar som lärlingar direkt efter byggprogrammet på gymnasiet, och då fått möjligheten att växa in i sin roll som snickare och anställd på företaget.

Vi har lyckats uppnå högt uppställda krav för att företaget skall klara av att få ISO-certifiering. Detta har skett i samarbete med SamCert, ett företag som har lång erfarenhet av att tillhandahålla ISO-konsulttjänster inom kvalitet, miljö och arbetsmiljöområdet. Efter den senaste revisionen publicerades en intervju med VD Tomas Ylläsjärvi.

https://www.mynewsdesk.com/se/samcert/pressreleases/stora-foerdelar-med-miljoediplomering-2942065